Blockchain Üzerine Yeşil Enerji Projesi

FRED Enerji, tüketicilerin ve Enerji Cihazları Araştırma Fonu’nu (FRED) benimseme ve daha fazla enerji üretimini desteklemek ve kolaylaştırmak için. Yeşil enerji projelerimiz arasında Asya ve AB’de EV istasyon pazarı transferi, Asya’da elektrik tuk-tuk alım transferi, şifreleme para birimini kabul eden alternatif enerji ürünleri pazarı yer alıyor.

GELECEĞİM PLANI

Blok zincirinde yeşil enerji projesinde lider olmak

Fred Energy blok zincirindeki yeşil enerji projesinde kilit bir rol oynamaya çalışıyor. EV dolum istasyonu pazarına niş segmentlerden girerek pazar payını arttırın. Tüketici tarafından alternatif enerji kullanımının ve üretiminin hızlandırılmasında yardımcı olmak. Şifreli para birimini kabul eden alternatif enerji ürünleri için çevrimiçi bir pazar yeri edinin. Güvenli, yıldız tabanlı yardımcı program belirteci.

EV şarj istasyonu
Projeye Enerji Verin

Project Energize, Elektrikli Araç (EV) şarj istasyonlarına odaklanacak. EV dolum istasyonu pazarı şu anda dünya genelinde ortaya çıkmakta ve büyük şirketler büyük altyapıya ihtiyaç duyurken, küçük kesimlerin niş alanları doldurmalarına bağımsız olarak ihtiyaç duyulmaktadır. Hızlanan Projeye dayanarak, şimdi ve gelecek için artan müşteri talebini karşılamak üzere EV dolum istasyonlarını uygulamalarını istiyoruz.

Global araç altyapı pazarının 2025 yılına kadar 63 milyar dolar olarak tahmin edildiği ve FRED Energy bu yeni ekosistemin bir parçası olmak istiyor.

ELEKTRİK TUK-TUK
Hızlandırılmış Proje

Asya genelinde, Tuk-Tuk popüler bir ulaşım yöntemidir ancak yakıt verimliliğine katkıda bulunur ve yerel hava kirliliğine katkıda bulunur

Amacımız tedarikçilerle ortak olmaktır. Elektrikli Tuk-Tuk ve güneş enerjisi Her araç FRED Enerji logosunu kullanacak ve Asya, Tayland, Vietnam ve Çin gibi şehirlerde ve turistik bölgelerde sağlanan Tuk-Tuk taksi şoförlerini teşvik edecek ve Energize projesine zemin hazırlayacaktır.

FRED ENERJİ PAZARI
Çeşitliliğin başarımızın anahtarı olacağına inanıyoruz, shop.fredenergy.org web sitemiz her şey için alternatif enerji pazarı olacak. Ortak ürünlerimizi sergilemeye başladığında, sonunda, evsel ve ticari EV şarj cihazlarını, güneş sistemi panellerini, elektrik ve güneş sistemlerini, tüketici rüzgar türbinlerini ve diğer ilgili aygıtları, geleneksel yöntemlere ek olarak FRED Enerji belirteçlerini ve diğer kripto para birimini kullanmak için ödeme seçenekleriyle tamamlayacaktır.

UYGULAMALAR
FRED enerjisi Stellchain blok zincirine dayanmaktadır. Stellar platformu, “FRED TOKEN” in güvenliğini garanti altına almak ve herhangi bir para birimiyle kolayca işlem yapabilmenizi sağlamak için çeşitli uygulamalar sunar.

FRED Energy Token, cüzdan uygulamasını Google Playstore, Appstore ve Windows için indirmenize izin veriyor.

Yıldız tabanlı cüzdan birçok avantaj sağlar;

Bir erkek

Işık hızı

global

Uygun maliyetli

Artık pahalı ücret yok

FRED ENERGIINTEN TOKEN

  1. Blockchain üzerindeki yeşil enerji projesinde kilit bir oyuncu olarak tanındı ve tüketici ihtiyaçlarını gerektiren enerji ile ilgili bir marka haline geldi.

2 İstasyon pazarlarını pazar bölümleri üzerinden girin ve pazarı artırın.

  1. Tüketiciler tarafından alternatif enerji kullanımı ve üretilmesinde yardım.
  2. Şifreli para birimini kabul eden alternatif enerji ürünleri için çevrimiçi bir pazar yeri olmak.

Şimdiye kadar FRED Energy dünya çapındaki kullanıcılar için çok faydalı bir araç olduğunu kanıtladı, bu aracı daha kullanışlı hale getirmek için, artan üretimin kendisinden yararlanmayı destekliyoruz.

Bugün otomobil üreticileri ve petrol devlerinin elektrikli araçlara (EV) yaptığı büyük değişiklikler görüyoruz ve EV sürüş hızları giderek daha hızlı standartlar haline gelecek. Yalnızca EV tarafından toplu olarak benimsenen sosyal ve ekonomik değişiklikler büyük, elektrik akımı olacak ve tüketiciler için en büyük enerji ihtiyacı olmaya devam edecektir. EV devrimi gelişmiş ülkelerde gelecekteki enerji ihtiyaçlarında önemli bir rol oynayacaktır, ancak yeni ekonomi, nüfus artışı ve elektrikli ekipman ve ekipman kullanımının artması, 2040 yılında küresel alımlarda% 30 oranında bir artışa katkıda bulunuyor.

FRED Energy, tüketicilerin ve Enerji Cihazları Araştırma Fonu’nu (FRED) daha fazla benimsemesini ve alternatif enerjinin üretilmesini desteklemeyi ve kolaylaştırmayı desteklemektedir. Yeşil enerji projelerimiz arasında Asya ve AB’deki EV istasyonlarının piyasaya aktarılması, Asya’da elektrik şalterlerinin satın alınması, şifreleme para birimini kabul eden alternatif enerji ürünleri pazarı yer alıyor.

Akıllı Güç Platformunun gücünü göstermek

FRED Energy ile teknolojimizi gösterebilmekten mutluluk duyuyoruz.

Bu denemenin amacı, platformun gerçek dünya potansiyelini göstermektir. Sanal Güç Projesi, yarışmanın galibi olarak hükümet tarafından finanse edildi.

2019 ve 2020 yılları arasında VPP’yi tartışacağız, bugün enerji sistemimiz hakkında tartışacağız. Özellikle, onlar için en iyi yolu bulmak için iki yüzden fazla myenergi müşterisiyle birlikte çalışacağız, evde enerjiyi kullanmada daha esnekler.

Bu deneme, olumlu sonuçları iyileştirme konusundaki acil potansiyel nedeniyle çok umut vericidir. Gelecek nesil elektrikli araçların piyasaya sunulması ve satın alınabilirliğin her zaman artması ile birlikte, elektrikli araçların da büyümesi ve büyümesi için yerel DSR’ye artan bir ihtiyaç duyuyoruz.

FRED YAZILIMI

1.FRED, Shell için özel olarak Gexcon aracılığıyla sunulan bir modelleme aracıdır.

  1. FRED yazılımı, ürünleri tesadüfi ve serbest bırakma işlemlerinden öngören ve tasarım, depolama, nakliye ve dağıtım işlemlerini öngören tek bir Yangın, Bırakma, Patlama ve Dağıtma modelinde derlenir.

Kullanım kolaylığı, kullanıcının tesisler ve işlemler için raporlama ile ilgili beklenen sorunları aşmasını sağlar. Bu, kullanıcılara doğrudan konum planına bir miktar dalga seviyesi, çevre gazı ve ısı yayılımı verir.

FRED, 1980’lerden bu yana Shell tarafından geliştirilmeye ve onaylanmaya devam etti ve dünya genelinde petrol, gaz ve petrokimya, mühendislik müteahhitleri, sigorta ve düzenleyiciler alanlarında faaliyet gösteren şirketler tarafından yaygın olarak kullanılıyor. Sonuçları ve tutarlılığı tamamlayan doğrulanmış bilimsel araştırmalarla birleştirilmiş geniş ölçekli deneylerin geniş ve benzersiz programına uyan bütünleşik modeller.

FRED için kullanılabilir:

  1. Hazırlık ve Hazırlık
  2. Yeni tasarımlar ve işlemler için gerekçe
  3. Tesis yerleşimi ve ekipman optimizasyonu
  4. Olay öncesi planlama ve acil müdahale çalışmaları
  5. Domino / eskalasyon etkisi yönetimi çalışması
  6. Kaza soruşturması
  7. Kantitatif risk analizi (QRA) – doğrudan Shell QRA aracına Shepherd dahil olan sonuçlar ile

Jeton bilgisi

Kayan mesaj: FRED

Platform: Ethereum

Jeton Türü: ERC-20

Satılmaya hazır: 460,560,000 FRED (57%)

Toplam arz: 808.000.000 FRED

maliye

Satış öncesi fiyat: 1 FRED = 0.01 USD

IEO Fiyatı: 1 FRED = 0,01 USD

Kabul et: BTC, LTC, ETH

Sert damga: 3.600.000 USD

Bonus: Satış Öncesi – 40%

% 1-35 Döndür

% 2-25 dinlenme

YOL HARİTASI TOKEN ENERJİ FRED
Q3 – 2018

Coin blockchain lansmanı

Q2 – 2019

IEO tokeninin ön satış ve satışına başlandı, eski Fredenergy jeton blok zinciri gereksiz hale getirildi

Q3 – 2019

Son Jeton Satışı

S4 – 2019

Ortaklıklar oluşturun / yasal gereklilikler proje hızlandırma üzerinde çalışmaya başlar. EV şarj istasyonları için araştırma yeri. Uygulama geliştirme Online pazar dümdüz gidiyor

S1 – 2020

Tuk-tuk akaryakıt istasyonunun uygulanmasına başlanması

Q2 – 2020

Projeye Genel Bakış. Yeni EV konumlarını kaynaklayın ve yeni gelişmeleri keşfedin

S4 – 2020

Onaylı bir EV şarj istasyonu modeli uygulamaya başladı

FRED ENERJİ TOKEN EKİBİ
MICHAEL JOSEFSEN: CEO ve Kurucu

Shehzad Khan: CTO ve Kıdemli Geliştirici

Muhammad Kashif: PMO ve Hukuk Müşaviri

DELVIGNE PHILIPE: Yaratıcı Yönetmen ve Topluluk Müdürü

Daryl Naidoo: Alternatif Enerji Danışmanı ve Uzman

Hamza Khan: Danışman ve ICObench Uzmanı

DAHA FAZLA BİLGİ İÇİN, AŞAĞIDAKİ ZİYARET EDİN:
IEx tokenlerinin Finexbox.com’daki satışları artık doğrudan,% 35’lik bir https://www.finexbox.com/launchpad/IEO.html bonusu ile 0,03 dolara fiyatlandırıldı.

Daha fazlasını öğrenin;

ICObench – https://icobench.com/ico/fred-energy#.XWc1ah_iyTY.link

Web sitesi – https://token-sale.fredenergy.org%5D https://token-sale.fredenergy.org%5D https://token-sale.fredenergy.org

Blog – http://fredenergy.org

Orta – https://medium.com/@fredenergy.org

Teknik İnceleme – https://token-sale.fredenergy.org/FREDEnergy-Whitepaper-v1.1.pdf

JST – https://bitcointalk.org/index.php?topic=5160351.0

Veya tartışmaya katılın;

Telgraf – https://t.me/FREDEnergycommunity

Anlaşmazlıklar – https://discord.gg/uhAjg9w

Facebook – https://www.facebook.com/TheFredProjectOfficial

Twitter – https://twitter.com/energy_fred

Yazar: Core2ext
Bitcointalk Profilim: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2645250

ETH Adresi: 0x42066B27CbA4E484EAaa22910743984CB217e2DC

Tinggalkan komentar

Rancang situs seperti ini dengan WordPress.com
Ayo mulai